Din professionelle malerfirma

Hvorfor få maling på tøjet, når du har os! Kvalitets malerarbejde med alt inklusiv

"Hvorfor vælge Malerfirmaet Yedder?"

fordi du får meget for pengene

Prismatch

Hvorfor betale dyrt for noget, når du kan få det billigere hos os. For at sikre vores kunder gør den bedste handel matcher vi prisen, hvis du får det billigere hos en anden maler.

100% kundetilfredshed

Vi gøre en dyd ud af vores håndværk, hvorfor vi altid forlader vores kunder med et smil på læben. Er du utilfreds med noget, så kontakt os og vi løser det hurtigst muligt.

24/7 Tilgængelighed

Vi dedikere os fuldkommen til den enkelte kunde. De er derfor altid velkommen til at kontakte os, uagtet hvad det måtte dreje sig om. Vi står nemlig altid til rådighed og vil hjælpe dig igennem hele processen.

"hvad får jeg?"

erfarne malere med indsigt i god service

#1 KVALITET

Uden det koster det hvide ud af øjnene

Vi tilbyder kvalitets malerarbejde af certificeret malere, der både kan planlægge og afvikle dit ønsket projekt til dit hjem. Vi tilbyder ligeledes prismatch, således du kan være sikker på, at du ikke betaler overpris. Vi stolte af at tilkende, at godt håndværk ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. Du vil gennem os modtage en aftale du bare ikke kan sige nej. Også kan du endda indhente en gratis og uforpligtende tilbud på din opgave – uden overhovedet at rejse dig fra din sofa.

#2 PUNTLIGHED

god service er en selvfølge hos os

Det ikke altid lige let at være punktlig, eller at overholde indgået aftaler til fuldkommenhed. Det kan dreje sig om overgået tid, eller at overholde det aftalte budget. I Malerfirmaet Yedder er punktlighed ikke blot et ønske, men et krav vi sætter til os selv og vores medarbejdere. Vi forstår punktlighed som pålidelighed og respekt for vores kunder, hvorfor vi uagtet projektets omfang vil efterleve dine ønsker og specifikationer, hvad end det måtte dreje sig om tid eller budget. Hos os er punktlighed en serviceydelse vi prioritet i aller højeste grad. Se bare på vores anmeldelser, der ligeledes bekræfter dette.

#3 SAMARBEJDE

vores succes er funderet på godt samarbejde

God kunde- leverandørsamarbejde, har fra dag et stået højt på vores prioriteringsliste, hvorfor vi altid har undgået samarbejds- og kommunikationsvanskeligheder med vores kunder. Det kan tit være tilfældet, at leverandør og kunde misforstår hinanden – vi tilbyder derfor 24/7 kundeservice, således du kan få hjælp med de mindste detaljer, samt rådgivning gennem hele projektafviklingen. Du skal derfor ikke være bekymret for at projektet ikke bliver udført som du ønsker det, da vi er mere end glade for at du kan fungere som en aktiv observatør, hvis du ønsker det. 

"hvad tilbyder i?"

vi kan varetage alle slags maleropgaver

Malerarbejde

Det kan være svært at rette op på dårligt udført malerarbejde, hvorfor det vigtigt, at det er udført korrekt første gang. Det er derfor du har os...

KABE indfarvet spartelmasse

KABE er absolut en af vores mest populære opgaver. Overvejder du at give dit hjem en rå og industriel look, så skal du have KABE på væggen.

Facademaling

Det danske vejr kan virkelig sætte sit præg på husets facade, særligt i og omkring København med al den røg. Facademaling giver dit hjem et helt nyt udtryk.

Spartling

Det altid en god ide at spartle sin væg inden den skal males. Vi udfører spartling og fuldpspartling af vægge og lofter i lejligheder og huse for alle slags kunder.

Opsætning af filt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tapetsering

Tapetsering kan redde selv den mest udsatte væg. Er din væg dog ikke helt så udsat, men ønsker du en ny vægbeklædning, så er tapetsering en god idé.

Vi står klar til at tage imod din opgave

Måske har du selv har prøvet at male før, men fik et sjusket resultat, eller vil du måske bare gerne undgå at få maling på tøjet? Hvad end grunden måtte være, så kan det i alle tilfælde være en god idé lige at få tjekket, hvad pris du kan få for din opgave – specielt når det er gratis og uforpligtende, som hos os i Malerfirmaet Yedder.

Hos Malerfirmaet Yedder står vi altid klar til at tage imod vores næste opgave, om end det er privat eller erhverv. Vi køre ud til hele hovedstadsområdet og omegn, så være ikke bekymret for at skrive, hvis du bor udenfor hovedstadsområdet. Vi kommer ligeledes gerne ud til dig for at besigtige opgaven, for således bedre at kunne femlægge et konkret tilbud. Det hele selvfølgelig gratis og uforpligtende. Beskriv derfor med få ord, ved brug af formularen her på siden, hvad du ønsker der skal laves og vi vil ringe dig op snarest muligt. Du kan ligeledes ringe til os på telefonnummer 26 29 01 09,  og derved spare ventetiden. Læg gerne en besked, hvis vi ikke lige svarer, tak!

vi er tilfredse, når du er tilfreds

Hvad vores kunder siger om Malerfirmaet Yedder

[sp_testimonial id="622"]

Din garanti for godt malerhåndværk!

Tag kontakt til os, enten ved at ringe, eller gennem formularen her på siden. Det er fuldkommen gratis og uforpligtende. 

MENU

  • Referncer
  • Om os
  • Kontakt

VI UDFØRER

  • Malerarbejde
  • Spartling
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt
  • KABE
  • Facademaling