Malerarbejde

Vi dækker alle former for malerarbejder, både ind- og udvendigt!

Malerarbejde

Vi står på ryggen af vores kvalifikationer

Hos Malerfirmaet Yedder anvender vi miljøvenlig maling, der er Svanemærket, EU-miljømærket og mærket af Astma og Allergi Forbundet. Vi udfører alle former indvendig- og udvendig malerarbejde i København og omegn. Vores hold af kvalificeret malere har mange års erfaring med i bagagen, hvorfor du ikke skal være bekymret for at efterlade dine vægge, lofter, dørpaneler og vinduer til os.  

Når man skal til at udføre et malerarbejde, er det essentielt at kende til overfladen malingen skal påføres, samt hvilke former for maling, der skal anvendes. Det handler ikke længere bare om det er olie- eller latexbaseret maling. Som professionelle fagfolk, så forstår vi i Malerfirmaet Yedder de enkelte malingstyper, samt hvorledes de anvendes og med hvilke værktøjer.

Du skal som kunde hele tiden være opmærksom på, hvem du efterlader dine maleropgaver til, da dårligt udført malerarbejde kan være ressourcekrævende og frustrerende at rette op på. Vi beder dig om at undgå dette og se vores tidligere arbejde, således du får et indtryk af hvad der venter dig. Vi efterlader nemlig aldrig en kunde med andet end et smil på læben.

Indvendigt malerarbejde

Vi udfører bl.a. følgende former for indvendigt malerarbejde:

  • Maling af lofter og vægge
  • Rådgivning i farvevalg
  • Maling af al indvendigt træværk (paneler, døre, vinduer, karme, lister mv.)
  • Spartling og opsætning af filt

Når vi skal male dit hjem, sikrer vi os, at dine vægge er helt flade, således der ikke forekommer bump eller forhøjninger og ødelægger udseendet. Dette kan gøres ved at sande væggen. Omvendt, er der huller eller fordybninger i væggen, sørger vi for at anvende spartelmasse til at jævne hullerne. Vi sikrer desuden for at der ikke er støv på værelset, da det kan sætte sig på den våde maling. Du behøver heller ikke at være bekymret for dine genstande på værelset, da vi altid tæpper grundigt af.

For at vores kerneydelser indenfor udvendigt malerarbejde, tryk her.

Når malerarbejdet er færdigt

Ved at leje Malerfirmaet Yedder, sikrer du dig, at dit hjem er fri for snavs og støv. Du vil ikke finde nogle former for malerpletter og vi sørger ligeledes for at afskaffe malerester og andet affald, så dit hjem er som skinnende ren. Vi overdriver derfor ikke når vi siger, at ”Vi sørger for alt!”.

Vi maler miljøvenligt

Hos Malerfirmaet Yedder anvender vi kun miljømærket vægmaling fra Nordsjö, der er et af verdens førende vægmalings fabrikanter. Ved at anvende miljømærket vægmaling, sikrer vi dig et hjem uden skadelige giftstoffer, da al malingen er Svanemærket, EU-miljømærket og mærket af Astma og allergi forbundet. Dæk Kraften i miljømaling er stadig den samme, hvilket betyder du får en flot og nydelig overflade af højeste standard. Endvidere er det muligt med miljømaling at male og være i huset samme dag, fordi malingen ikke afgiver nogen former for farlige lugte.

DK_Svane_A_POS_circle_RGB

Vi står klar til at tage imod din opgave

Måske har du selv har prøvet at male før, men fik et sjusket resultat? Eller vil du måske bare gerne undgå at få maling på tøjet? Hvad end grunden måtte være, så kan det i alle tilfælde være en god idé lige at få tjekket, hvad pris du kan få for din opgave – specielt når det er gratis og uforpligtende, som hos os i Malerfirmaet Yedder.

Hos Malerfirmaet Yedder står vi altid klar til at tage imod vores næste opgave, om end det er privat eller erhverv. Vi køre ud til hele hovedstadsområdet og omegn, så være ikke bekymret for at skrive, hvis du bor udenfor hovedstadsområdet. Vi kommer ligeledes gerne ud til dig for at besigtige opgaven, for således bedre at kunne femlægge en konkret pris. Det hele selvfølgelig gratis og uforpligtende. Beskriv derfor med få ord, ved brug af formularen her på siden, hvad du ønsker der skal laves og vi vil ringe dig op snarest muligt. Du kan ligeledes ringe til os på telefonnummer 26 29 01 09,  og derved spare ventetiden. Læg gerne en besked, hvis vi ikke lige svarer, tak!